OBS Vi slutar med information i Borås tidningen

" Inför " övergår till Markbladets Föreningskalender

Under fliken " om föreningen" finns ett förslag till nya stadgar.

Om du undrar något är du välkommen att kontakta oss och våra uppgifter finner du under länken "Kontakta oss" ovan.

Vårt BG-nummer är  420-1158.

Glöm inte att skriva in ditt namn på inbetalningen så vi vet vem inbetalningen kommer från !

Extramötet den 9 mars är INSTÄLLT.

Från vårt senaste evenemang

Årsmöte den 18 februari.

Sätila Hembygdsförenings årsmöte hölls på Hernströmsgården.Till mötes ordförande valdes Hasse Ferm. Sedvanliga mötesförhandlingar. Utdelning ur Blomsterfonden tilldelades Birgit Johansson och Patrick Lind. Mötet avslutades med kaffe och underhållning av Krister, Peter och Ninni. Ca ett 50-tal medlemmar närvarade under mötet.

Lennart överlämnar diplom till Blomsterfondens pristagare Birgit Johansson och Patrick Lind.

Mötesdeltagare.

Valberedingensordf i arbete.

Februaris medlemsdragning:

80, 9, 92, 62, 74, 199, 177, 125  GRATTIS

Stickkafé

Följande tisdag har vi öppet hus för vårt populära stick-kafé:  Vi börjar klockan 10.00  Den  3/3, 17/3, 31/3, 7/4 21/4.  Pricka för denna datum i kalendern.  Alla är hjärtligt välkomna !