OBS! Ni som glömt betala medlemsavgiften för 2020

Ombedes göra det snarast på B-G 420-1158. Om ni önskar vara fortsatt medlem och erhålla tidskriften " Hembygden". Avgiften är 100 kronor per person.

FÖRSLAG TILL NYA STADGAR FINNS UNDER FLIKEN  "OM FÖRENINGEN"

BLOMSTERFONDER i Sätila.

Inbjuder alla villaägare i Sätila socken att deltaga i en tävling

" Uppmuntran för välskötta trädgårdar"

Anmällan insändes till Sätila Hembygdsförening, Ekhyddan,

51199 Sätila. eller tel 0301-42195

Om du undrar något är du välkommen att kontakta oss och våra uppgifter finner du under länken "Kontakta oss" ovan.

Vårt BG-nummer är  420-1158.

Glöm inte att skriva in ditt namn på inbetalningen så vi vet vem inbetalningen kommer från !

Från vårt senaste evenemang

Årsmöte den 18 februari.

Sätila Hembygdsförenings årsmöte hölls på Hernströmsgården.Till mötes ordförande valdes Hasse Ferm. Sedvanliga mötesförhandlingar. Utdelning ur Blomsterfonden tilldelades Birgit Johansson och Patrick Lind. Mötet avslutades med kaffe och underhållning av Krister, Peter och Ninni. Ca ett 50-tal medlemmar närvarade under mötet.

Lennart överlämnar diplom till Blomsterfondens pristagare Birgit Johansson och Patrick Lind.

Augusti medlemsdragning:

184, 2, 118, 76, 9, 229, 91, 5  GRATTIS

Stickkafé  INSTÄLLT TILLS VIDARE

( Följande tisdag har vi öppet hus för vårt populära stick-kafé:  Vi börjar klockan 10.00  Den   Pricka för denna datum i kalendern.  Alla är hjärtligt välkomna ! )